Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!

May 25, 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!

Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!

 

Τον Μάιο του 2024, η Seton Company οργάνωσε τρία μέλη για να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας Μηχανικών και Επεξεργασίας Μεταλλικών (METALLOOBRABOTKA) στη Μόσχα της Ρωσίας,Από 20 έως 24 Μαΐου.

 

Η METALLOOBRABOTKA είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για την παγκόσμια βιομηχανία μηχανημάτων εργαλείων και την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας μετάλλων στην Ανατολική Ευρώπη και τις χώρες της ΚΑΚ.Η έκθεση ξεκίνησε το 1984 και διοργανώνεται κάθε χρόνο.Συγκεντρώνει κορυφαίους κατασκευαστές, προμηθευτές και εμπόρους από όλο τον κόσμο.Η METALLOOBRABOTKA κατατάσσεται στις δέκα κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις μηχανημάτων εργαλείων στον κόσμοΗ έκθεση χρηματοδοτείται από την Ρωσική Ένωση Μηχανικών Εργαλείων και το Εκθεσιακό Κέντρο EXPOCENTRE και υποστηρίζεται από το ρωσικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου.η Ρωσική Ένωση Βιομηχανικών και Επιχειρηματιών, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συνεργασίας της Βιομηχανίας Μηχανών-Εργαλείων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!  1

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, φίλοι από όλο τον κόσμο ήρθαν στο περίπτερο για να επικοινωνήσουν μαζί μας.Χρησιμοποιώντας αυτή την ευκαιρία, όχι μόνο αποδείξαμε πλήρως τις μοναδικές μας γνώσεις στην έξυπνη κατασκευή και τις πρακτικές λύσεις εφαρμογής για την επεξεργασία μετάλλων., αλλά επίσης κέρδισε φίλους από την έκθεση. 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!  4τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!  5τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζεστά συγχαρητήρια για την απόλυτη επιτυχία του METALLOOBRABOTKA!  6

Συνολικά, αυτή η έκθεση ήταν μια απόλυτη επιτυχία, και η εταιρεία Seton ανυπομονεί να σας συναντήσει την επόμενη φορά!