Γραμμή Παραγωγής

Τσιμενταρισμένη Co. καρβιδίου Chengdu η Santon, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των τσιμενταρισμένων προϊόντων καρβιδίου βολφραμίου (σκληρό μέταλλο) που χρησιμοποιούνται για μια ευρεία ποικιλία των βιομηχανιών και των εφαρμογών. Προσφέρουμε μια μεγάλη έκταση των συμπυκνωμένων βαθμών καρβιδίου και των μεγεθών σιταριού και στους συνδέσμους κοβαλτίου και νικελίου. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα προϊόντα μικρού και καρβιδίου μεγάλων κλιμάκων σύμφωνα με το σχέδιό σας. Στο εσωτερικό οι τεχνικοί και οι εμπειρογνώμονές μας είναι αρκετά κατάλληλοι σε αυτόν τον τομέα με πάνω από 20 έτη εμπειρίας. Είμαστε ένας πελάτης που στρέφεται, καινοτόμος και προσανατολισμένη προς η την αξία επιχείρηση που κατασκευές και παρέχει τσιμεντάρισε τα προϊόντα καρβιδίου στους πολύτιμους πελάτες τους σε προσιτή τιμή.

Chengdu Santon Cemented Carbide Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Chengdu Santon Cemented Carbide Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Chengdu Santon Cemented Carbide Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Chengdu Santon Cemented Carbide Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Chengdu Santon Cemented Carbide Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Chengdu Santon Cemented Carbide Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 

 

OEM / ODM

Η επιχείρηση έχει το εμπορικό σήμα της προϊόντων κοπτών άλεσης, αλλά και προθυμότερος να μοιραστεί το άριστες σχέδιο και τη ικανότητα παραγωγής τους, να μοιραστεί την πλούσια εμπειρία μας να κόψει την κατασκευή εργαλείων στους συνεργάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Από την έναρξή του, Bestto είχε πάντα μια πελάτης-κεντρική οργανωτική δομή, μέσω της συνεργασίας OEM/ODM με τους πελάτες για να πραγματοποιήσει περισσότερο διάλογο, με την τεχνολογία και την ειλικρίνεια για να χτίσει μια γέφυρα της συνεργασίας.

Chengdu Santon Cemented Carbide Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Τσιμενταρισμένη Co. καρβιδίου Chengdu Santon, ΕΠΕ που ιδρύεται τον Ιανουάριο του 2007, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 15 εκατομμύρια yuan, που βρίσκεται στην περιοχή Shuangliu, Chengdu, Sichuan, που καλύπτει έναν τομέα 13000 τετραγωνικών μέτρων. Μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, και την πώληση του τσιμενταρισμένου καρβιδίου και των νέων μη σιδηρούχων υλικών μετάλλων. Η επιχείρηση έχει επιτύχει 17 διπλώματα ευρεσιτεχνίας (11 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης και 6 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων).

Chengdu Santon Cemented Carbide Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Αφήστε ένα μήνυμα